دیندارِ با تقوا
اطاعت از خداوند و دیندارى، اولین پایه رستگارى است. رسول مکرم اسلام صلى الله علیه وآله همین که براى اولین بار در میان مردم ظاهر شد و بعثت خود را آشکار کرد، فرمود: مردم بگوئید «لا اله الا اللَّه» تا رستگار شوید. امیرمؤمنان علی علیهالسلام نیز از خداوند سلامت در دین را طلب نمود و فرمود:«از او سلامت در دین را خواهانیم آنگونه که تندرستى را از او درخواست داریم»(خطبه/99) دیندارى و تقواى الهى از جمله عواملى است که انسان را در رسیدن به آرزوهاى دنیوى و اخروى و کسب موفقیتها کمک میکند. على علیهالسلام در اینباره مى فرماید:
«همانا ترس از خدا کلید هر در بسته و ذخیره رستاخیز و عامل آزادگى از هرگونه بردگى و نجات از هرگونه هلاکت است. در پرتو پرهیزکارى، تلاشگران پیروز و پروا کنندگان از گناه رستگار مىشوند و به هر آرزویى مىتوان رسید»(خطبه/230)
امام على علیهالسلام در جاى دیگرى درباره نقش تقوى و دیندارى در رساندن انسان به اهداف و رفع مشکلات مى فرمایند:
«کسى که تقوا را انتخاب کند، سختى ها بعد از نزدیک شدنشان، از او دور گردند، تلخى ها براى او شیرین و فشار مشکلات و ناراحتى ها بر طرف خواهند شد و مکشلات پیاپى و خسته کننده، آسان گردیده و مجد و بزرگى از دست رفته چون قطرات باران بر او فرو مىبارند، رحمت بازداشته حق بر او باز مىگردد، و نعمتهاى الهى پس از فرو نشستن براى او به جوشش مىآیند و برکت تقلیل یافته براى او فزونى گیرند».(خطبه/198)کارگزار و سرمایه انسانی کارآمد نظام اسلامی در وحله اول نیازمند دینداری و دینمداری است و تا باور به خداوند عالمیان و توحید و معاد نباشد، در مسیر و چرخه خدمت رسانی که توأم با هزاران چالش و سنگ اندازی است، با مشکل مواجه خواهد شد.
شاید یکی از اولین شاخصهای نیروی انسانی کارآمد که جزو سرمایههای نظام اسلامی قلمدار میشود، پایبندی قولی و عملی به دین و داشتن تقوی علمی و عملی در پست سازمانی است.
درباره این سایت